Tuinhuisjes van klein tot groot

Showroom Amstelveen Maatwerk specialist

De laagste prijzen tuinhuizen en tuinhuisjes van Nederland. De scherpstgeprijsde kwalitatief goede tuinhuizen en tuinhuisjes vindt u bij Tuinhuiswereld Wij zijn importeur en bieden onze producten direct aan via onze website, alleen op deze manier kunnen wij onze messcherpe prijzen garanderen! Ook bieden wij u andere modellen aan van andere leveranciers om u zo een breed assortiment aan te bieden. Of u nou op zoek bent naar een tuinhuis, tuinhuisje, schuur, schuurtje of tuinkast, bij ons vindt u altijd de scherpste prijzen!

Lees meer...

Tuinhuis bestellen: maak de juiste keuze

Het bestellen van een tuinhuis is zeer eenvoudig in onze webshop. In de categorie kiest u uw soort gewenste tuinhuis en vanaf hier kunt u eenvoudig bestellen. Een tuinhuisje wordt, indien op voorraad, binnen 5 werkdagen geleverd met Brink Transport door heel Nederland. Voor België en vlak over de grens in Duitsland geldt een kleine toeslag. U kunt achteraf betalen bij aflevering, maar u kunt ook vooraf betalen.

Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Wij kunnen ons voorstellen dat u door het bos de tuinhuisjes niet meer ziet en in dat geval kunt u uiteraard bij ons langs voor persoonlijk advies! Het is immers geen pakje boter dat je koopt en vaak zit je toch veel jaren "vast"  aan een tuinhuis. Wij kunnen u advieseren over de houtdikte, aantal ramen, indeling, soort dakbedekking, type fundering, enkel of dubbel glas, extra deuren, kamer indeling... noemt u maar op! Om u goed van dienst te zijn hebben wij een showroom in Amstelveen van 800m2 waarin wij allerlei verschillende blokhutten en tuinhuisjes ten toonstellen. Kom bij ons langs en laat u verassen door het vrolijke personeel en het goede advies!

Maatwerk tuinhuizen

Bij ons kunt u ook terecht voor uw maatwerk tuinhuizen of tuinhuisjes. Een tuinhuis op maat is in sommige gevallen gewoon noodzakelijk, omdat u bepaalde wensen heeft. Wij kunnen bestaande modellen aanpassen, maar ook nieuwe modellen naar uw wens maken. Neem hiervoor contact met ons op! Wij hebben jarenlang ervaring met maatwerk tuinhuizen, dus we kunnen perfect aan uw wensen voldoen.

Levering in België en Duitsland

Wij kunnen ook uw tuinhuisje leveren in België of Duitsland. Voor de Belgische website neemt u een kijkje op Tuinhuiswereld België en voor de Duitse website Gartenhauswelt.

  • Creëer uw eigen droomhuis
  • Tot op de cm nauwkeurig ontwerpen
  • Premium kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Van klein tot groot: alles kan