Tuinhuis op maat

Wij kunnen ook maatwerk voor u leveren. Bijna alles is mogelijk! U kunt hiervoor uw schets naar ons toe mailen (info@tuinhuis.com) maar u kunt ook persoonlijk contact met ons opnemen om het een en ander door te nemen. Ook kunt u langs komen in de showroom. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. In de showroom kunnen wij u het beste helpen, omdat we hier ook voorbeelden kunnen laten zien.

Spiegelen blokhut, garages en tuinhuizen

Een blokhut, tuinhuis en garage is te spiegelen. Dat betekend dat u de blokhutten, tuinhuizen en garages ook kunt plaatsen met de deuren links als ze bijvoorbeeld rechts worden weergegeven op de foto's van onze website. Wanneer een raam bijvoorbeeld links zit en een deur rechts in een wand kunt u dat in vele gevallen spiegelen en het raam rechts plaasten en de deur links. Dit kan omdat de balken geen binnenkant en buitenkant hebben. U kunt de afstanden niet veranderen, omdat de balken op maat zijn gezaagd, maar dus wel spiegelen. 
  
Wij kunnen zowel enkele als dubbele ramen en/of deuren meeleveren.

Plaatsing extra deur of raam: 
Het is erg eenvoudig om een extra deur of raam te plaatsen. Het raam of de deur wordt met kozijn en toebehoren geleverd. Wanneer u het huis heeft opgebouwd kunt u daar waar u het raam of de deur wilt plaatsen de balken uit de gesloten wand zagen. Omdat de balken horizontaal liggen hoeft u alleen twee keer verticaal te zagen ter grootte van het kozijn van het raam of de deur.  
  
Wij leveren deuren en ramen uit voorraad voor 28, 35, 45 en 58 mm:  

28 en 35 mm: enkel glas, 4mm. 
45 en 58 mm: isolatieglas, 16mm. 
Gelamineerde huizen: maatwerk ramen en deuren 20mm isolatieglas. 
Prijzen van deuren met ruit tot aan de grond en losse transportprijzen op aanvraag. 
U betaald geen extra verzendkosten als de deur of het raam met uw huis wordt geleverd. 

Contact
Bent u geïnteresseerd in een van de tuinhuizen of een blokhut van Tuinhuis Discounter? Neemt dan contact met ons op: 020-201 41 63 of email ons door ons contactformulier in te vullen.